Medlem av Norgeseliten logo

  1. Hjem
  2. Varmepumper
  3. Toshiba varmepumper
  1. Hjem
  2. Varmepumper
  3. Toshiba varmepumper

toshiba-daiseikai-9-b-front-lukket-liten.jpg

 

Suverent best i klassen
​Når det kommer til avgitt varmeeffekt og strømsparing er Toshiba Daiseikai 9 suverent best i klassen. Daiseikai 9 leveres i to størrelser og begge har markedets høyeste energiklasse, A+++.

toshiba-shorai-front-lukket-liten.jpg

 

Stor kapasitet
​Shorai er svært energieffektiv og kan skilte med en årsvarmefaktor (SCOP) på hele 4,60. Det betyr at du kan gange opp varmen du får med 4,6 i forhold til brukt strøm gjennom et helt år.

 

toshiba-daiseikai-8-luft-luft-varmepumpe-t_2.jpg

Toshibas kraftigste Toshiba Daiseikai 8 har en suveren avgitt varmeeffekt ved lave utetemperaturer. Ved -7 °C yter 35-modellen hele 5400 W og ved -15 °C, 4400 W.

 

toshiba-suzumi-pluss-luft-luft-varmepumpe-t.jpg

Kompakt Suzumi Pluss er en varmepumpemodell med kompakt design. Den​ har god kapasitet og høy effektfaktor ved lave utetemperaturer.

 

varmepumpe-luft-luft-toshiba-mirai.jpg

 

Varmepumpe for den prisbevisste
Toshiba Mirai er en helt ny varmepumpemodell utviklet og designet i Japan i beste Toshiba-kvalitet. Høy energibesparelse og lav pris gjør Mirai til et fornuftig valg for den prisbevisste.

toshiba-gulvmodell-luft-luft-varmepumpe-tp2_2.jpg

Gulvmodell basert på Toshibas beste varmepumpe
Gulvmodellen er basert på Toshibas beste varmepumpe, Daiseikai 8. Daiseikai 8 Gulvmodell har høy ytelse ved lave utetemperaturer og har et garantert driftsområde ned til -25 °C.

toshiba-multi-luft-luft-varmepumpe-t.jpg

 

Dekker store energibehov
​Toshiba Multisplitt er en kraftig varmepumpe med to innedeler som dekker store energibehov. Oppvarming med to innedeler gir jevnere fordeling av varmen i en større del av boligen og over flere plan.

This site uses cookies. For more information click here.