Elbillading

Enkel lading av bilen

Med egen elbillader lett tilgjengelig er det slutt på alt som heter rekkeviddeangst! Enten du lader i garasjen over natten eller utenfor vinduet på jobb – ved å ha en elbillader der du er sparer du mye tid og bekymring.

Vi leverer elbillader fra flere anerkjente leverandører i tillegg til markedslederen Defa. Få kontroll over forbruket via egen app, slik at du kan rapportere forbruk ved lading av firmabil, fordele kostnader i husstanden eller leie ut ladeplassen.

Vi har ladere som passer til alle bilmodeller.

Fulldynamisk lastbalansering

Alle våre ladere har mulighet for fulldynamisk lastbalansert lading. Det vil si at laderen har mulighet til å bruke all tilgjengelig strøm i anlegget, uten å gå på bekostning av annen strømbruk.

For eksempel vil laderen tilpasse seg strømbruken i resten av huset. Så dersom det brukes 30% av kapasiteten til oppvarming og andre apparater, vil ladeboksen kunne utnytte 70% til å lade bilen. Dette gjør at du kan bruke strøm som vanlig, uten å bekymre deg for å komme ut til en strømtom bil på morgenen.

I appen kan man også stille inn effekttopper, slik at man kun lader når prisen er under de verste toppene.

Lei ut ladeplassen når den ikke er i bruk

De fleste vil benytte seg av ladeplassen til faste timer på døgnet. Dette gjør at mange ladeplasser med god kapasitet står ubrukte.

Ved å koble hjemmeladeren til internett og på ladenettverket CloudCharge Community kan du selv leie ut laderen din. Velg når laderen skal være tilgjengelig for andre, og sett prisen per minutt eller kilowatt time. Pengene går direkte inn på din konto, via brukerens app.

Ved å bli med i CloudCharge Community kan du finansiere deler av installasjonskostnaden på din lader.

Del laderen din, og la andre betale deg for bruken!

Erfaren forhandler og installatør

Når du kjøper elbillader fra Jensen Elektriske får du gode råd og tips med på kjøpet. Vi hjelper deg med alt fra valg av lader, planlegging, installasjon og oppsett.

Vi har installert en rekke elbilladere og vet hvilke krav som stilles.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om elbillader!

Få et uforpliktet tilbud

Kontakt oss