Varmepumpe

Varmepumpe fra Jensen Elektriske – en investering for framtiden!

Visste du at moderne varmepumper bruker minimalt med strøm i forhold til varmen de produserer? En varmepumpe kan gi en besparelse på fyringsutgifter på ca. 4800 kr i året, ifølge Enova.

Vi fører varmepumper fra topprodusentene Samsung, Toshiba, Panasonic og Mitsubishi. Våre varmepumper er designet for å tåle det tøffe nordnorske klimaet.

Innen noen få år har varmepumpen spart seg selv inn, og du kan fortsatt dra nytte av de lave fyringskostnadene i mange år framover.

Vi fører varmepumper fra Samsung, Toshiba og Mitsubishi.

N

Spar penger på oppvarming

N

Bedre inneklima

N

Miljøvennlig

Velg varmepumpe for effektiv oppvarming av hjemmet

Varmepumpe er valget for den miljøbevisste! Få oppvarmingsløsninger er så energieffektive og snille for miljøet.

I Norge kommer mye av kraftproduksjonen fra vannkraft. Med strøm produsert fra vannkraft kommer varmepumpe ut som en av de beste løsningene miljømessig. I tillegg sparer du penger på oppvarming.

Med en varmepumpe vil du få et mer stabilt inneklima. Varmen fordeles jevnt ut i rommet og oppvarmingen styres ved hjelp av en termostat. Flere modeller kommer i dag også med filter som renser bort støv og allergener. Dette gjør varmepumper spesielt egnet for utsatte grupper.

Installasjon av luft-til-luft-varmepumpe krever få inngrep i boligen, og er en forholdsvis enkel installasjon. Er du usikker på hvilken modell som passer din bolig? Vi hjelper deg med å velge riktig varmepumpe til dine behov.

Klar for å spare penger på en miljøvennlig måte? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
77 75 19 50      pristilbudmer informasjonnoe annet